Odpravo smo uspešno zaključili


Okoli 15. ure smo odpravo srečno in uspešno zaključili pri gradu Haasberg na Planinskem polju. Šele sedaj, ko sem doma se počasi začenjam zavedat kakšen imeniten podvig nam je uspel. Izbrali smo si lepo pa tudi naporno pot. Začelo se je z vojaškimi vajam, pa dež, veliko brezpotji, zahtevna orientacija in res strmi klanci (Veliki Javornik je visko 1269 m). En dan hudi vzponi, drugi dan strmi spusti, za povrh vsega pa še nahrbtnik, ki je bil iz nevihte v nevihto težji. Vse pa v enkratnem vzdušju med petjem smehom in debato in to tudi takrat ko je bilo najtežje.


Ja res pohvala in čestitek Emi, Meti, Martinu in Nejcu. To je tretja in zagotovo najboljša generacija logaških MEPI-jevcev do sedaj. Upam in želim vam, da ostanete takšni kot ste in če se bo kdaj kje ustavilo, se spomnite klancev na poti na Javornik in si recite: " Če sem zmogel na Javornik zmorem vse". 


Komentarji

 1. Miran, čestitke tudi tebi. Učenci so bili uspešni, ker so imeli izkušenega mentorja. Nejc, Ana, Ema in Martin prestali ste veliko preizkušnjo, ponosni bodite nase.

  OdgovoriIzbriši
 2. Res super, da ste MEPI "pripeljali" v Logatec. MEPI je super projekt - izkušnje neprecenljive. Nadaljujte tudi s prihodnjimi generacijami. (Jan je že rekel, da bi šel tako kot Nejc)
  Bravo za letošnjo ekipo ter kapo dol mentorju in mentoricam.

  Sedi 5 :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooo, super vam je uspelo. Mislim, da nam ni žal, da smo MEPI pripeljali tudi k nam. In seveda so lepe možnosti nadaljevanja tudi v srednji šoli in na fakulteti.
  Čestitke vsem, posebej seveda tudi Miranu.
  Karmen

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kvalifikacijsko odpravo smo uspešno zaključili

Oton Župančič: Z vlakom (mi pač peš)